Підтримати нас

У Херсоні позашляховик збив підлітків на мопеді

Автор статті
04 червня 2021 11:34
822
Поширити:

Херсонська поліція встановлює свідків автопригоди за участю неповнолітніх. Зіткнення сталося 3 червня близько 16:00 на перехресті вулиць Запорізька та В.Стуса.

За повідомленням відділу комунікації поліції Херсонської області, в результаті ДТП тілесні ушкодження отримали двоє підлітків, які рухалися на мопеді. Наразі неповнолітні учасники пригоди шпиталізовані до дитячої обласної лікарні.

Працівники поліції встановлюють обставини ДТП. Попередньо відомо: 15 річний водій мопеда “Honda Dio” на перехресті  повертав ліворуч  і не пропустив автомобіль “Toyota Tundra”, який рухався через перехрестя прямо. Як результат: постраждали водій мопеда та його пасажир. Обидва підлітки навчаються у 9 класі однієї із херсонських шкіл. Одразу після зіткнення постраждалі з тілесними ушкодженнями різного ступеня  потрапили до лікарні. За словами працівників поліції, всі учасники ДТП візуально були тверезими. Нині ж очікуються результати медичного обстеження кожного з них на виявлення алкоголю.

Нині за даним фактом розпочате кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”. В разі доведення провини - учасники автопригоди караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

Наразі поліція шукає свідків та очевидців даної пригоди: правоохоронці просять звертатися за номером (097) 88-00-930 (слідчий Херсонського райуправління поліції Андрій Землянкін) або «102». Анонімність гарантується.

Працівники поліції нагадують батькам, або особам, які їх замінюють, що право на керування мототранспортними засобами надається з 16-річного віку та тільки після закінчення відповідних курсів та успішного складання екзаменів у сервісному центрі МВС.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ