Підтримати нас

У Херсоні деякі тролейбусні маршрути відновили роботу до 23:00

Автор статті
17 березня 2021 13:50
1,051
Поширити:

Проблема роботи громадського транспорту в Херсоні - застарілий біль як жителів  обласного центру, так і гостей міста.

Усі чудово знають, що за минулі п'ять років нарікання на пасажирські перевезення по херсонських магістралях серйозно посилилися. Зокрема, люди обурюються, що вже після сьомої вечора дуже важко дочекатися хоча б однієї маршрутки в різних районах. Приблизно в цей же час "шабашать" і тролейбуси. Залишається два виходи: добиратися додому пішки або замовляти таксі. Ну, звичайно, ще можна просто сидіти вдома, нікуди не вибираючись вечорами.

Але ось, згідно з повідомленням, яке опублікував вчора на своїй сторінці в Фейсбуці Херсонський міський голова Ігор Колихаєв, у городян з'явилася надія, що містом можна буде їздити в громадському транспорті до 23:00.

Принаймні, саме такий графік анонсував мер для декількох рейсів тролейбусів. Так, за його словами, з 16 березня ввечері працюють маршрути №№ 1, 3 і 12, а з 17 березня - №9.

"Тролейбуси - це перший етап нашої програми з реалізації вечірнього громадського транспорту. Працюємо над запуском маршруток. Сподіваюся, ця послуга городянам, дійсно, потрібна, і ви будете нею користуватися", - заявив Колихаєв.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ