Підтримати нас

У Горностаївці на Херсонщині окупанти пограбували селищну раду

Vgoru
Автор статті
29 листопада 2022 10:06
780
Поширити:

У тимчасово окупованій Горностаївці російські військові винесли з будівлі 10 комп’ютерів із моніторами. Про це повідомляє поліція Херсонської області.

“Це не перший випадок на Херсонщині, який свідчить про мародерство російський військових. До поліції надійшли заяви від херсонців, що їхні будинки пограбували військові рф: відсутня побутова техніка, потрощені меблі, сміття”, – йдеться в повідомленні.

В одному з сіл Олешківської громади, за наведенням місцевих колаборантів, у кілька приватних будинків, з яких виїхали власники, заселилися щонайменше по 10 російських військових, зазначають у поліції.

Також зі звільнених Високопілля, Миролюбівки, Нововознесенського та Любимівки поліція отримала повідомлення від місцевих про пошкоджені будинки, гаражі, господарські будівлі, склади та господарську техніку внаслідок артилерійських обстрілів російськими окупантами.

За добу поліція Херсонської області відкрила 19 кримінальних проваджень щодо воєнних злочинів російських окупантів на території області.

Раніше ми повідомляли, що в Генічеську виявили групу колаборантів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ