Підтримати нас

У Голопристанській громаді розповіли, як каратимуть порушників комендантської години

Vgoru
Автор статті
12 квітня 2022 17:29
991
Поширити:

У Голопристанській міській територіальній громаді добровільна дружина продовжить патрулювання території, більш того, вони стануть суворішими до порушників комендантської години та громадського порядку, повідомила представниця адміністрації громади у Фейсбук:

“У нас створена добровільна дружина. Її функції аналогічні тим, які виконували наші патрульні. Вони будуть мати при собі посвідчення, будуть наділені відповідними повноваженнями відносно осіб, які під час комендантської години перебувають на території населених пунктів громади. Будуть затримувати автомобілі, ставити їх на штрафний майданчик. Також затримуватимуть водіїв до з'ясування обставин. Якщо вони виявляться правопорушниками - до них застосовуватимуть суспільно-корисні роботи, іншими словами - трудотерапію, аби вони знали, що своїми діями наражають і себе, і оточуючих на неприємності”. 

Також на сторінці громади повідомили про затримку виплат заробітних плат працівникам бюджетної сфери:

“Ми з вами перебуваємо в окупованому регіоні і питання оплати праці, а також соціальних виплат вирішується на рівні військової адміністрації і на рівні держави. Нам обіцяють, що найближчим часом це питання буде вирішено”. 

Попри напружену ситуацію у громаді розпочинається озеленення території. З такою ініціативою виступили школярі:

“У нас є така ініціативна малеча, це гурток “Дубок” - учнівський колектив, який вже розпочав озеленення нашої територіальної громади. Сподіваюсь, що ми з вами також продовжимо озеленювати наше місто, нашу громаду”, - говорить представниця адміністрації. 

Окупація не стане на заваді і Великоднім святам. Освячення пасок та крашанок тут таки відбудеться. Проте тільки з 6.30, по завершенні комендантської години. Також адміністрація громади організує додаткові рейси, аби всі охочі мали змогу потрапити до церкви.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ