Підтримати нас

У Генічеському районі поліція викрила підприємця, який привласнив 70 тисяч гривень бюджетних коштів

Автор статті
08 квітня 2021 09:30
1,129
Поширити:

Розтрата бюджетних коштів - звичайне явище в українських реаліях. Різниця лише в сумах, які привласнюють собі різні спритні громадяни.

Так, у Генічеському районі поліція встановила, що один з підприємців присвоїв собі "всього навсього" сімдесят тисяч гривень бюджетних грошей, які йому виділяли сільські та селищні ради. Громадянин був власником підприємства, яке ремонтувало в дитячих садках газові котельні. Також підприємство здійснювало ремонт будинку культури в одному з сіл.

ПП витратило суми лише частково за призначенням. Але в офіційні акти про виконання робіт бізнесмен вніс відомості про роботи, які за фактом виконані не були.

Як повідомляють у відділі комунікацій поліції Херсонщини, встановлено шість фактів протиправної діяльності цього громадянина.

Відкриті кримінальні провадження за ч.2,3 ст.191 «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке може загрожувати підприємцю, передбачає позбавлення волі на строк до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ