Підтримати нас

У Чорнобаївці складна гуманітарна ситуація – Соболевський

Vgoru
Автор статті
27 серпня 2022 07:57
513
Поширити:

У Чорнобаївці складніша гуманітарна ситуація аніж в Херсоні. Це пов'язано з розташуванням в селі значної кількості військової техніки окупантів. 

Про це повідомив заступник Херсонської облради Юрій Соболевський журналістам Медіаплатформи “Вгору” під час вчорашнього ефіру:

“Гуманітарна ситуація в Чорнобаївці дуже складна. Вона складніша ніж в окупованому Херсоні. ЗСУ відпрацювала по значній кількість російських воєнних об'єктів та техніці, які там розташовані. Але, місцеві жителі вимушені тривалий час сидіти в підвалах. У Чорнобаївці також постійні перебої з функціонуванням електропостачання, водопостачання та інших комунікацій. Звісно, для більшості населення України Чорнобаївка — це такий “хіт”, який асоціюється зі масовим знищенням окупантів. Але, там живуть наші громадяни, які ризикують своїм життям. Найкраще було б, щоби звідти місцеві жителі виїхали, хоч би, в Херсон. Бо великий ризик, коли поряд з твоїм будинком розташований склад боєприпасів”, — зазначив Соболевський.  

Раніше повідомлялося, що минулої доби в районі Інженерного і Чорнобаївки українські війська знищили склади з боєприпасами.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ