Підтримати нас

У центрі Херсона перевірили якість ремонту доріг

Автор статті
09 вересня 2021 12:00
983
Поширити:

Команда, яка прийшла на чолі з новим Херсонським міським головою Ігорем Колихаєвим до влади в обласному центрі, під час передвиборчої кампанії обіцяла городянам зміни на краще.

Минуло вже майже десять місяців від виборів, і можна підбивати деякі підсумки й міркувати про те, чи збулися торішні обіцянки.

Зокрема, передбачалося організувати повномасштабну кампанію з капітального ремонту автомобільних доріг у Херсоні. Як правило, такі роботи починаються вже навесні, коли температура повітря підвищується, а дні стають більш сухими. Але в цьому році, як відомо, погода виявилася мінливою, і навіть на початку літа йшли безперервні дощі. Тому дорожники приступили до виконання своїх обов'язків доволі пізно.

Проте, за минулі місяці певний фронт робіт все-таки був виконаний. І тепер настала пора встановити, наскільки ці роботи були якісними.

З цією метою, зокрема, в міськраді була створена спеціальна комісія, до якої увійшли представники підрядних організацій, які виконували роботи, секретар міської ради Галина Лугова, спеціалісти інспекції з контролю за благоустроєм міста, представники управління транспортної, дорожньої інфраструктури і зв’язку міськради, депутати обласної ради та фахівці районних у місті рад. 

Перш за все, увагу комісарів привернули вулиці в центрі міста - у Суворовському районі. Як повідомляється на сайті Херсонської міськради, було перевірено якість ремонту дорожнього покриття на вулицях Гагаріна, Московській, Університетській, Гімназичній, а також на перехресті вулиць Ушакова та Грецької. Встановлено, що якість робіт у деяких випадках залишає бажати кращого. Наприклад, бордюри, судячи з усього, доведеться встановлювати нові: якість виконання робіт у цьому напрямку не задовольнила членів комісії.

Також під час перевірки звернули увагу на той факт, що на багатьох ділянках нове полотно вже стало непридатним. Провину за це поклали на водіїв великогабаритних автомобілів - фур з вантажем, які постійно снують центром Херсона.

Міський голова неодноразово акцентував на проблемі важковагових автомобілів, які рухаються центром Херсона. На власні очі я бачила, як асфальт “прогинається” під колесами цих “ваговиків”. Треба вирішувати цю проблему у комплексі – разом із Національною поліцією, - сказала Галина Лугова.

На черзі у спеціальній комісії - виїзд на перевірку якості ремонту доріг у "спальних районах" обласного центру.

Більше новин Херсона читайте у нашому Телеграм-каналі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ