Підтримати нас

У Білозерці поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві односельця

Автор статті
29 листопада 2021 12:00
844
Поширити:

Увечері 28 листопада до відділення поліції у Білозерці надійшло повідомлення від місцевого жителя. Чоловік розповів, що прийшов навідати свого 58-річного сусіда і виявив його в кухні мертвим.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області, поліцейські провели ретельний огляд місця події. На тілі загиблого виявили численні  ушкодження. Під час проведення подворового обходу місцеві жителі повідомили, що напередодні бачили двох жителів Білозерки, які навідувалися до загиблого. Один із них повідомив, що дійсно гостював у нього, але пішов одразу після того, як між господарем та іншим гостем розпочалася сварка. Другого учасника конфлікту - 44-річного чоловіка - застали вдома у стані алкогольного сп’яніння. За його словами, він у гостях посварився з господарем і між ними виникла бійка, після якої гість повернувся  додому. Під час огляду його будинку поліцейські виявили одяг зі слідами крові.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру в злочині, передбаченого ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі  від 7 до 15 років.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ