Підтримати нас

У Бериславському районі відкрили першу постійно діючу поліцейську станцію

Автор статті
07 жовтня 2019 11:02
916
Поширити:

У селі Новорайськ Бериславського району відбулося відкриття уже восьмої на Херсонщині, але першої у Бериславському районі, постійно діючої поліцейської станції.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Створення та відкриття сучасного центру безпеки стало можливим завдяки спільним зусиллям громади Новорайської ОТГ та поліції. Крім того, у забезпеченні правопорядку і безпеки поліцейським допомагатимуть 12 учасників громадського формування «Народна дружина» Новорайської ОТГ.

Станція розташована у приміщенні Новорайської сільської ради, має окремий вхід і просторий робочий кабінет, в якому створені комфортні умови для спілкування дільничного офіцера поліції з дорослими та маленькими жителями шести сіл та селищ, населення яких складає понад 4700 чоловік. Для роботи поліцейського наявні комп’ютерна та оргтехніка, підключений Інтернет, у кабінеті є і дитячий куточок з іграшками, книжками, акваріумом з рибками та папужкою. Також громада подбала і про потреби людей з обмеженими можливостями – для них побудований зручний пандус. 

Як зазначив на церемонії урочистого відкриття поліцейської станції заступник начальника ГУНП Олексій Манжиєвський, забезпечення правопорядку і безпеки людей завжди було і є одним з пріоритетних завдань поліції. Він подякував громаді району за довіру, співпрацю та підтримку поліції. Олексій Леонідович висловив сподівання, що працівники поліцейської станції на високому рівні забезпечать правопорядок у шести навколишніх селах, займатимуться профілактикою злочинності, якісно та швидко обслуговуватимуть громадян, більш ефективно реагуватимуть на їх звернення та у найкоротший термін прийдуть на допомогу.

Тепер жителі Новорайської ОТГ можуть отримати кваліфіковану правову  допомогу на місці, почути відповіді на питання, які їх турбують і не їхати для цього у районний відділ поліції, як це було раніше. Така форма роботи сприятиме налагодженню взаємовідносин між жителями найвіддаленіших сіл і поліцейськими.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ