Підтримати нас

Турецька компанія інвестуватиме в альтернативну енергетику Херсонщини 800 млн євро

Автор статті
28 грудня 2017 16:45
692
Поширити:

26 грудня голова обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв провів робочу зустріч з представниками компанії «VERO Construction & Energy AS».

За словами керівництва «VERO Construction & EnergyAS», компанія планує будівництво вітроелектростанції потужністю близько 500 МВт та/чи сонячної електростанції на території Сиваської селищної ради Новотроїцького району Херсонської області.

Сума інвестицій, які планує вкласти компанія у даний проект сягає  близько 800 млн євро.

Крім того, компанія «VERO Construction & Energy AS» планує будівництво заводу з виробництва обладнання й комплектуючих для вітроелектростанцій за новітніми технологіями на території Олешківського району Херсонської області.

Результатом зустрічі стало підписання меморандуму між Херсонською обласною державною адміністрацією, компанією «VERO Construction &Energy AS» та регіональним представництвом Українського національного комітету Міжнародної торгової палати у Херсонській області про співпрацю щодо реалізації проекту в галузі відновлювальної енергетики та будівництва вищезазначеного заводу в нашому регіоні.

Зі свого боку, обласна державна адміністрація супроводжуватиме реалізацію зазначених проектів до остаточного впровадження та максимально сприятиме їх реалізації.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ