Підтримати нас

Цю книгу з Німеччини в Україну привіз мій дід в 90 році

Автор статті
02 січня 2019 13:24
647
Поширити:

А декілька років тому він подарував її мені на день народження.

Залишу тут уривок з промови американського конгресмена Чарльза Дж. Крестена на судовому процесі проти вбивці Бандери Сташинського перед федеральною судовою палатою в Карлсруе:

"Совєтсько-російський уряд, очолений Хрущовим, постановив замордувати Степана Бандеру тому, що він був провідником широко розгалуженого руху спротиву проти російсько-комуністичної окупації України. Бандера був символом боротьби за вільну і незалежну Україну 45-мільйонової не російської нації з власною традицією, культурою, мовою і цивілізацією.

Російсько-комуністичні методи для знищення постійної визвольної боротьби українців є такі безмилосердні, що їх в історії тиранії ніде знайти не можна. В 1932-33 роках російські комуністи вивезли з України всі запаси поживи і збіжжя для засіву та через те зорганізували голод, що коштував життя п'яти мільйонам осіб.

У 1938-40 роках НКВД замордували в місті Вінниці коло десять тисяч українських політичних в'язнів, і то саме в той час, коли Хрущов був першим секретарем комуністичної партії в Україні, себто російським губернатором України.

Приблизно в той час, коли Хрущов у 1956 році зустрівся в Женеві з президентом Айзенгауером, хрущовські танки розчавили в концентраційному таборі в Кінгірі 500 українських жінок - політичних в'язнів, які створили були навколо своїх співв'язнів, українських чоловіків, охоронний перстень проти НКВД.

Це совєтсько-російська таємна служба замордувала в 1959 р. Бандеру, а в 1957 р. Ребета. Ця ж сама російська служба замордувала також у Парижі в 1926 р. Симона Петлюру і в 1938 р. у Роттердамі полковника Євгена Коновальця.

Совєтсько-російська пропаґанда свідомо поширила фальшиву поголоску, що Бандеру отруїв українець Миськів за вказівкою федерального міністра Оберлендера і з наказу Ґелена."

Анастасія Друсінова

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ