Підтримати нас

Це справжній прояв позитивних дій громадянського суспільства в Херсоні!

Автор статті
28 лютого 2016 08:15
649
Поширити:

Відома військова волонтерка Херсона Валентина Крицак попала в біду. Ставши першим ініціатором херсонського євро-майдану, Валя Крицак пройшла випробування через побиття та численні погрози проросійських активістів.

Вона попередила не одну конфліктну ситуацію,яка загрожувала зміні патріотичних настроїв у Херсоні. У час війни вона організувала волонтерську групу "Скарбничка", яку знають всі херсонці. Проходячи повз площі Свободи, ми мали змогу придбати чудові українські сувеніри, які виготовляли жінки та , продаючи їх, збирали кошти на допомогу нашим захисникам.

На виручені кошти придбано військові технічні прилади нічного бачення,обмундирування, одяг, та ліки. Усі зібрані речі волонтерка особисто та неодноразово відвозила українським бійцям на передову. Життя послало Валі тяжке випробування - онкологія! Багато херосонців відгукнулося та продовжує надавати їй допомогу на банківську картку 5168 7556 1218 5120.Це можете зробити й ви!
У справжніх активних людей народилася ідея провести ярмарок на допомогу Валентині.

Координаторами акції стали Євгенія Вірлич та Анастасія Войнаровська. Багато небайдужих доєдналися до втілення цієї ідеї, які виставили на ярмарок свої вироби, які все це організували, які запрошували херсонців допомогти Валентині! Саме сьогодні пройшов перший день акції. Його результат - 8 111 грн.25 коп. та 100 долларів США. Збір коштів проходив у дві апломбовані благодійні скриньки обласного Центру допомоги військовим та три скриньки Фонду громади Херсона "Захист". Саме Фонд взяв на себе відповідальність за організацію прозорого та підзвітного збору благодійної допомоги. Скриньки було вскрито прилюдно, підрахунок пожертв заактовано. Акт публікуємо. ВСЕ ПРОЗОРО!!! Не так,як вкинуті ваші кошти у скриньки на вулицях невідомим шахраям!

Херсонці, завтра - другий і останній день ярмарку на допомогу Валентині Крицак. Проявіть небайдужість таку, яку Валя показувала кожний день, будучи вже хворою! Чекаємо на вас завтра, 28 лютого, на площі Свободи!!!

Фонд громади міста Херсон "Захист"

${gallery:25a13e41717f75f43cd277991e2e5d18}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ