Підтримати нас

Трохи думок про громадські слухання, що відбулися

Автор статті
18 жовтня 2017 00:00
756
Поширити:

Ура, все вийшло. Херсонці - за створення притулку для постраждалих від насильства жінок, відкриття телефонної «гарячої лінії» та вжиття заходів протидії насильству в сім’ї

Тож дуже вдячний і щиро захоплююсь

-членам робочої групи та командою організаторів: Оксана Глебушкина (Oksana Hliebushkina), Елена Старюк (Elena Staruk), Анжела Литвиненко, Ольга Жукова, @Cергей Плахотнюк, Daria Dobrynina

-всім громадським організаціям, що входять до кампанії "Херсон- територія вільна від насильства", за активну позицію, інформування і запрошення учасників;

-волонтерам, які як бджілки працювали за лаштунками: Виктор Булка, Евгений Левченко, Ольга Чебукина, та іншими хлопцями та дівчатами.

- журналістам, які прийшли, до цього анонсували, розуміють важливість і продовжують висвітлювати цю тематику: Ксения Келеберда (Kseniya Keleberda) Ирина Ухварина (Irina Uhvarina), Ольга Гмыря (Olga Gmyrya), Элла Стефанова та всім іншім. Дякую.

Окрему подяку заслуговує ГО "Інша"(Наталья Астасьева-Блок, Марина Усманова), та О. Книга і актрисам театру ім.М.Куліша - перфоменс "Жіночі голоси" був дивовижний, сподіваюсь ми повторимо його показ на сессії міськради.

Дякую за підтримку та допомогу в організації Рузгіс Олені Вячеславовні та Антон Ефанов.

Вдячний депутатам Євген Матковський і Олександр Ложичев, які знайшли час і були присутніми, а також Оксана Дьякова (Oxana Dyakova), за те що підтримує кампанію, враховуючи чоловічу більшість в міськраді- це нелегко.

Щодо представників депутатського корпусу, маю трохи більше сказати.

По-перше, хотілось звичайно, щоб було більше вас серед учасників. Принаймні ми запрошували.

По-друге, і що найсумніше, що така ситуація було очікуваною не тільки з мого боку, а взагалі з боку всіх, хто організовував слухання, і з ким я спілкувався. Можливо ви вважаєте це нормальним, не приходити на громадські слухання. Я точно - ні. І принаймі врахую це під час виборів. Маю на увазі не тільки питання створення Кризового центру, а взагалі участь у демократичних ініціативах мешканців громади.

І по-третє, всі документи за результатами громадських слухань ми передамо до міської ради. Далі має бути розгляд на сесії.

Ми, як і раніше відкриті до роботи, готові надати будь-яку додаткову інформацію. Проігнорувати питання не вийде.

Богдан Руденко

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ