Підтримати нас

Торт "Наполеон"

Автор статті
20 жовтня 2019 05:33
644
Поширити:

Інгредієнти для тіста:

  • мука
  • 700 г;
  • яйце кімнатної температури;
  • маргарин – 250 г (можете взяти по 100 г маргарину та вершкового масла за бажанням);
  • дрібка солі.

Інгредієнти для крему:

  • жирне молоко - 1 л;
  • яйця – 6 шт;
  • цукор – 450 г;
  • вершкове масло – 250 г;
  • мука – 4 ст. л;
  • ванілін – 1 пакетик.

Як зробити коржі для торту "Наполеон":

1. У велику миску просійте борошно та додайте шматочки порізаного маргарину. Та добре подрібніть за допомогою вилки, щоб борошно добре розмішалось з маргарином. Це можна робити також на столі – ножом подрібнюєте маргарин на борошні, але у мисці ви зможете суттєво зменшити територію прибирання.

Як приготувати торт Наполеон: рецепт приготування Наполеону

2. У склянці збийте яйце з дрібною солі додайте 250 мілілітрів води. Вилийте цю суміш у борошно та вимішайте тісто. Воно не повинно бути крутим, але й до рук теж липнути не повинне.

3. Загорнути тісто в плівку і поставте в холодильник хвилин на 30.

Як приготувати крем для торту "Наполеон":

1. Вилийте молоко в каструлю та поставте на середній вогонь, щоб воно нагрілось. Яйця збийте разом з цукром та ваніліном. В яєчну суміш додайте борошно і добре розмішайте.

2. До яєць з борошном додайте склянку теплого молока і добре розмішайте. Після чого цю суміш додайте в каструлю з рештою молока.

Як приготувати торт Наполеон: рецепт приготування Наполеону

3. Варіть крем до загустіння, постійно помішуючи. Готовий крем зніміть з вогню і залиште до повного вистигання. Також дістаньте з холодильника масло, його потрібно згодом додати в крем.

Як спекти коржі та зібрати торт "Наполеон":

1. Дістаньте тісто з холодильника та поділіть на 7 частин. Розігрійте духовку до 180 градусів. Розкачайте тісто на пергаменті для випічки – дуже-дуже тонко. Після цього зробіть проколи виделкою та ставте в розігріту духовку на 6-7 хвилин. Для цього пергамент викладіть просто на деко. Один із коржів лишіть для посипки, решта – буде для торту.

Як приготувати торт Наполеон: рецепт приготування Наполеону

2. Вершкове масло для крему має бути кімнатної температури, за час, поки ви випікали коржі. Добре розмішайте його, поки масло не буде мати пишну форму. Ви можете це зробити вінчиком для збивання або ж міксером на маленькій швидкості. Після цього потрібно до масла додавати по кілька ложок холодного крему та добре вимішати.

Як приготувати торт Наполеон: рецепт приготування Наполеону

3. Готовим кремом змажте коржі – на кожен корж викладіть по 2-3 столові ложки. Один з коржів подрібніть та обсипте ним весь торт. Після цього поставте торт в холодильник на 6-8 годин.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ