Підтримати нас

Топ-5 локацій для осіннього відпочинку на Херсонщині. Інфографіка

Автор статті
05 жовтня 2020 11:00
970
Поширити:

Літній сезон минув, але цьогоріч осінь дарує неймовірно теплу та лагідну погоду. 

Де та як можна відпочити цієї осені в Херсонській області

Олешківський ліс має свою особливу магію саме восени. Тим паче, що літня спека вже не дошкулятиме й насолоджуватися сосновим повітрям можна впродовж усього дня.

Гейзер з гарячою джерельною водою неподалік від Залізного Порту за своїми лікувальними властивостями нічим не поступається Мертвому морю.

Йод, бром, бор та чимало інших елементів роблять це джерело унікальним та корисним для здоров’я. Купатися в термальних джерелах влітку не рекомендовано, а от восени вже можна. Важливо! Перед поїздкою на гейзер необхідно звернутися до лікаря (кардіолога) за консультацією. Для людей із сердечно-судинними захворюваннями відвідування термальних джерел може бути небезпечним.

Якщо ви не хочете планувати дальню поїздку в область, але хочете відпочити десь на природі неподалік від міста — прогулянка на байдарці - ідеальний вибір. Поки ще не настали холоди, більшість туристичних фірм влаштовують багато походів херсонськими плавнями.

Поїхати на море і трохи погрітися? І таке можливо восени в Херсонській області. На Арабатській стрілці вода зазвичай ще доволі тепла довгий час.

Біосферний заповідник Асканія Нова  ідеальний для відпочинку всією родиною. Тут мешкають у напіввільних умовах зебри і антилопи, бізони та буйволи, олені і дикі коні — усього понад 1000 видів тварин.

Розташування вищеперелічених локацій дивіться в інфографіці:

Дізнатися більше про незвичні та маловідомі місця та найкращі локації для відпочинку в Херсонській області можна завдяки тревел-шоу “Поїхали далі!”.

Дивіться велику триденну подорож байдаркою Нижньодніпровськими плавнями за посиланнями:

➡Перший епізод: https://youtu.be/ZHksp5h1V-E

➡Другий епізод: https://youtu.be/UMRr4tehAPg

➡Третій епізод: https://youtu.be/fv5rg32ZLv4

А також автоподорож одного дня Херсонщиною:

➡Четвертий епізод: https://youtu.be/I6sTDJxElbY

➡П’ятий епізод: https://youtu.be/fAnlTbJHOE0 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ