Підтримати нас

Топ найочікуваніших телесеріалів у грудні

Автор статті
06 грудня 2020 10:00
900
Поширити:

Серіали - це, напевно, один з кращих винаходів людства. Усі ми любимо стежити за неймовірною нестабільністю, в яку потрапляють герої телевізійних шоу. Особливо це актуально взимку, коли так не хочеться вилазити з-під теплого пледа.

У такі хвилини немає нічого кращого, ніж залипнути в дивовижні світи, які створили для нас талановиті сценаристи. Головне - це не засидітися до глибокої ночі, щоб не проспати роботу.

Ми приготували підбірку серіальних прем'єр грудня, які нікого не залишать байдужим. З них кожен зможе вибрати той, який припаде йому до душі.

Ваша честь

Дата прем'єри: 7 грудня.

Жанр: драма.

Син шановного новоорлеанського судді насмерть збиває пішохода і тікає з місця злочину. Використовуючи зв'язки і вплив, суддя намагається захистити сина. В результаті вся його сім'я виявляється втягнутою в небезпечну гру з високими ставками, адже загиблий був сином місцевого кримінального авторитета.

Безстидники (фінальний сезон)

Дата прем'єри: 7 грудня.

Жанр: драма, комедія.

У батька-одинака Френка Галлахера велика родина - шестеро дітей. Алкоголік, егоїст, брехун, дрібний шахрай, переконаний дармоїд - він остаточно спився після відходу дружини Моніки. Френк постійно доводить своїх дітей, вплутуючись в неприємності і борги. Хоча у нього бувають моменти просвітління, здебільшого він абсолютно безпринципний.

Аліса в Прикордонні

Дата прем'єри: 10 грудня.

Жанр: фентезі, бойовик, трилер.

Рехей - молодий безробітний геймер, який цілими днями пропадає у вигаданих світах відеоігор і не дуже піклується про те, щоб знайти роботу і влаштуватися в житті. Він звик до того, що в грі завжди можна зробити паузу, «зберегтися» або почати заново, якщо тебе «вбили». Але одного разу Рехей, двоє його друзів і ще кілька незнайомих їм людей виявляються в безлюдному альтернативному Токіо, де їм належить взяти участь в жорстокій грі на виживання.

Серіал «Аліса в Прикордонні» заснований на однойменній манзі Харо Асо, яка публікувалася в 2010-2016 роках.

Дебра

Дата прем'єри: 12 грудня.

Жанр: драма, трилер.

Кілька незнайомих одна з однією дівчат-підлітків потрапляють на віддалений від цивілізації острові - нібито в результаті авіакатастрофи, але насправді в рамках ретельно продуманого соціального експерименту. У центрі сюжету серіалу виявляється минуле героїнь, яке у всіх різне, і сьогодення, яке їх об'єднує. Різноманітність доль і моделей виховання малює яскраву картинку того, що значить народитися і вирости жінкою в сучасному світі.

Протистояння

Дата прем'єри: 17 грудня.

Жанр: драма, фантастика.

Лютий вірус знищив практично все населення Землі. Нечисленні американці, що вижили, збилися в дві протиборчі групи. Лідером однієї з них стала добродушна і мудра стара Матінка Абагейл, яка намагається створити нове суспільство на основі біблійних заповітів. Ватажком другої групи стає владний і жорстокий Рендалл Флегг, мета якого - жорсткий тоталітарний лад.

Бріджертон

Дата прем'єри: 25 грудня.

Жанр: драма.

Дія серіалу розгортається на початку XIX століття в Лондоні. У центрі сюжету - багатство, зрада, хіть та інші радощі вищого суспільства в Епоху Регентства очима могутньої і впливової сім'ї Бріджертон. Серіал заснований на популярній серії історичних любовних романів американської письменниці Джулії Куїнн.

Вулиця світлячків

Дата прем'єри: 31 грудня.

Жанр: драма.

Дві жінки упродовж ось уже чотирьох десятиліть залишаються нерозлучними подругами. Замкнута і скромна Кейт Маларкі завжди перебувала в тіні енергійної журналістки Таллі Харт, що не завадило їхній дружбі, яка між тим витримала не одне випробування.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ