Підтримати нас

Топ мінісеріалів, що можна подивитися за один день

Автор статті
04 липня 2020 12:30
906
Поширити:

Пропонуємо підбірку серіалів у різних жанрах, які можна переглянути за один день, або навіть вечір. 

Патрік Мелроуз (5 серій)

Жанр: Драма

Це короткий британський серіал, знятий за мотивами однойменних книг Едварда Сент-Обіна. Головну роль в серіалі виконав Бенедикт Камбербетч. Він зіграв людину, що бореться зі своїми внутрішніми демонами, які мучать його з самого дитинства.

Чорнобиль (5 серій)

Жанр: Історична драма

Проєкт каналу HBO, присвячений одній з найстрашніших техногенних катастроф в історії - аварії на Чорнобильській АЕС, відтворює події, пов'язані зі самою трагедією і усуненням її наслідків.


Чудотворці (7 серій)

Жанр: комедія, фентезі

Небесна канцелярія Бога - масштабний офіс з безліччю відділів і співробітників, що працюють в атмосфері багатозадачності. Є навіть HR або ж, схожий на службу технічної підтримки відділ обробки молитов. Саме його службовці, ангели Еліза і Крейг, беруться за порятунок Землі, коли Господь раптом вирішує її погубити.


Добрі передвісники (6 серій)

Жанр: Фантастика

Янгол Азірафаель і демон Кроулі довгі роки живуть на землі і настільки звикли до тутешніх умов, що категорично не хочуть нічого змінювати. Дізнавшись про майбутній близький Апокаліпсис, янгол і демон вирішують працювати разом і стежити за Антихристом, який повинен був зростати в англійському містечку в родині відомого американського дипломата. Але через помилку, що сталась в лікарні, де знайшли підкинутого сина Диявола, хлопчик потрапив до іншої сім'ї …


Гострі предмети (8 серій)

Жанр: Детектив, драма, трилер

Американський мінісеріал, знятий за мотивами роману Гілліан Флін. Головну роль в ньому виконала актриса Емі Адамс. Вона зіграла журналістку Каміллу Прікер, яка повернулася в рідне місто, для того щоб розслідувати жорстоке вбивство однієї дівчини. Повернення додому відкриває хворобливе минуле Камілли.

Гудіні (2 серії)

Жанр: Біографічна драма

Історія фокусника Гаррі Гудіні, який прославився своїми дивовижними втечами. Його життя було дивовижно яскравим: ілюзіоністу довелося стати руйнівником міфів і навіть зустрітися з такими людьми, як Артур Конан Дойл і Григорій Распутін.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ