Підтримати нас

Топ-5 пляжів світу. ФОТО

Автор статті
04 квітня 2021 14:01
1,251
Поширити:

Черговий літній сезон наближається, а це означає, що вже скоро настане час і літніх відпусток. Звісно, у карантинний період обирати місце для відпочинку досить складно. Але можна принаймні помріяти та загадати бажання - і, можливо, вам вдасться потрапити на один із цих дивовижних пляжів.

Отже, представляємо вашій увазі п’ять найкращих пляжів світу, на яких можна навіть зустріти всесвітньо відомих зірок. 

5. Пляж Пінк-Сенд-Біч, Харбор, Багамські острови. Цей дивовижний пляж з рожевим піском розташований на Багамських островах. Такий незвичайний колір пляж має завдяки дрібним частинкам рожевих коралів і черепашок, які мешкають у морі. На острові немає великих туристичних комплексів, замість них тут  невеликі приватні вілли. Берег захищений від сильних хвиль кораловим рифом, створюючи ідеальну атмосферу для відпочинку.

4. Острів Сан Айленд, Мальдіви. Острів Сан Айленд - один з найбільш красивих та популярних на Мальдівах. На пляжі є білосніжний пісок, блакитна вода і бунгало на березі. Особливо це місце приваблює любителів дайвінгу, оскільки вода тут дуже чиста.

3. Пляж Фламенко, острів Кулебра, Пуерто-Рико. Кораловий риф захищає пляж від сильних хвиль, а сама вода має тут 4 різних відтінки.

2. Острів Черепах, Фіджі. Острів настільки красивий, що користується популярністю у знаменитостей. Варто сказати, що він став відомий всьому світу після зйомок фільму "Блакитна лагуна".

1. Білий пляж, Боракай, Філіппіни. Довжина - цілих 4 км. Саме тут розташовуються більшість найдорожчих готелів острова. Білий пляж не належить ні одному з готелів і є громадським, тому кожен  зможе відчути всю красу в будь-який час.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ