Підтримати нас

ТОП-5 безкоштовних курсів від Гончарівки

Автор статті
19 вересня 2021 11:00
1,129
Поширити:

Херсонська бібліотека ім. Гончара пропонує безкоштовні навчальні курси для всіх охочих. Обирайте, який вам до вподоби.

Розмовний клуб "Easy English for Kids"

Діти віком від 6 до 10 років можуть безкоштовно відвідувати заняття з англійської мови. Мета клубу – залучити дітей до спілкування англійською з раннього віку, зробивши навчання пізнавальним та невимушеним. Заняття проводитимуться щонеділі о 13.00 у відділі документів іноземними мовами (ІІІ поверх). Деталі за тел. 32-18-30.

"Правова школа"

Усі охочі можуть відвідувати лекції "Правової школи" в рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проєкту "Я маю право". Заняття проводяться щочетверга о 12.00 у залі нових надходжень (ІІІ поверх). Керівниця школи – юрист, фахівець із питань сімейного права Алла Берлим. Подробиці – за телефоном: (050) 927-333-7.

Клуб настільних рольових ігор "Dungeons & Dragons"

Клуб настільних рольових ігор "Dungeons & Dragons" повідомляє про продовження кампанії "Кінець вічності" під керівництвом ігрового майстра Кирила Кириченка. Кампанія має відтінок темної театральної вистави з елементами чорного гумору. Ігрові сесії проводяться щосуботи об 11.00 у відділі мистецтв (ІІ поверх). За додатковою інформацією звертайтесь за тел.: (067) 147-30-88; або у телеграм: @Mola_rider

Набір на курс із плетіння

Гончарівка проводить набір на новий курс для початківців "Плетіння з намистин фулеренами". Заняття розпочнуться після набору групи. Майстер-класи підходять, зокрема, і для людей із вадами зору. Курс вестиме майстриня та спеціаліст з орієнтування для незрячих Світлана Кандала. Довідки за телефоном: (095) 686-15-37.

Курс української мови для державних службовців

Цей курс побудований з урахуванням програми іспиту, розробленої Національною комісією зі стандартів державної мови. Курс стартує 4 жовтня і передбачає вісім занять. Довідки та запис за телефоном: 32-18-30; 099-31-58-133.

Фото Олександра Корнякова

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ