Підтримати нас

Телефонну будку перетворили на найменший нічний клуб світу

Автор статті
12 червня 2018 07:32
696
Поширити:

Вона потрапив в Книгу рекордів Гіннеса, як найменший у світі.

 

Телефонну будку у місті Кінґсбрідж обладнали автономною звуковою системою і підсвічуванням, а на довершення до стелі підвісили диско-кулю. Із комфортом відриватися в ній може лише один відвідувач. Про це пише gazeta.ua.

Замість старого дискового телефону в будці-клубі встановили унікальний музичний автомат. Набравши на диску короткий цифровий код, відвідувач може вибрати відповідну композицію. Поставити пісню в дивовижному клубі коштуватиме 1 фунт (близько 35 грн). Всі отримані кошти спрямують в місцевий благодійний фонд для дорослих з труднощами у навчанні.

"Ця червона телефонна будка є важливою частиною спадщини міста, і ми були сповнені рішучості зберегти її, — прокоментував член міської ради Кінґсбриджа Кріс Повей, — Нам хотілося переробити її на щось інше, що дійсно привертає увагу, тому ми придумали відкрити найменший нічний клуб у світі. Дуже важливо, що це також допоможе зібрати кошти на благодійність, яка відіграє життєво важливу роль для громади Кінґсбриджа".

Місцева рада викупила будку у телекомунікаційної компанії, яка таким чином віддала в користування вже 5 тис. старих будок. Із появою мобільних телефонів користуватися ними за призначенням перестали. Деякі зі "списаних" будок стали міні-бібліотеками або галереями, медичними пунктами, а деякі - продуктовими магазинами.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ