Підтримати нас

“Таврія” та “Енергія” зазнали прикрих поразок

Автор статті
23 серпня 2021 12:12
1,007
Поширити:

Як відомо, у групі "Б" другої ліги Чемпіонату України з футболу Херсонщину представляють одразу три команди. Про команду з обласного центру "Кристал" ми розповідаємо регулярно, але виступи новокаховської "Енергії" і сімферопольської "Таврії", яка дислокується в нашій області, не настільки часто потрапляють до стрічки новин.

Тим часом та ж-таки "Таврія" перед початком сезону заявляла про серйозні амбіції: керівництво клубу поставило перед футболістами і керманичами команди мету - потрапити до першої ліги.

Загалом за п'ять турів ці наміри виконуються з чималими зусиллями. Так, у 5-му турі "Таврія" поступилася в гостях "Нікополю" з рахунком 1:2. Після перерви рахунок був рівним, але в другому таймі господарі забили другий гол і нічого не дозволили біля своїх воріт гравцям "Таврії".

Тепер сімферопольська команда посідає п'яте місце в турнірній таблиці, відстаючи від лідерів - ФК "Миколаїв" і ФК "Балкани" - на три очки.

Справи ж "Енергії" йдуть значно гірше: команда розташувалася на 14-му місці, маючи в активі лише три очки. У звітному турі "Енергія" програла команді з "Дніпра" "Перемога", яка в попередній зустрічі засмутила і "Кристал". Тут єдиний гол на 87-й хвилині забив нападник дніпровців Антон Кіча.

Таким чином, новокаховчани зазнали четвертої поразки поспіль.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ