Підтримати нас

“Таврія” перемагає в другому “херсонському” дербі поспіль

Автор статті
09 листопада 2021 12:04
864
Поширити:

В Україні підходить до завершення літньо-осіння частина Чемпіонату України з футболу в другій лізі. Командам залишилося зіграти по три тури і вони вирушать на тривалу паузу, яка триватиме до березня 2022 року.

Звичайно, у цій ситуації всі клуби прагнуть якнайбільше заробити очок, щоб перед зимовою “сплячкою” покращити своє турнірне становище. Не всім це завдання під силу. Але дехто з ним справляється цілком успішно.

Наприклад, сімферопольська "Таврія", дислокована в Херсонській області, після невдалого старту демонструє цікаву гру, після чого прийшли і позитивні результати. Команда вже третій тур поспіль заробляє три очки. Причому останні дві перемоги припали на ігри із сусідами по регіону. У "Кристала" сімферопольці виграли з рахунком 3:1, а минулого туру обіграли ще й "Енергію" на її стадіоні в Новій Каховці.

Голи забили визнані голеадори "Таврії": Андрій Барладим на дев'ятій хвилині та Олексій Бойко на 65-й.

Як і прогнозувалося, після такого “спурту” сімферопольський клуб піднявся значно вище у групі “Б” другої ліги, опинившись на сьомому місці. При цьому "Таврія" має гру в запасі і може потрапити навіть у шістку найкращих.

У той самий час "Кристал" продовжує "горіти". В останній грі херсонці нічого не змогли протиставити команді “Вікторія”, поступившись з рахунком 0:2 на своєму полі. "Синьо-зелені" так і залишилися на 15 місці в турнірній таблиці, вигравши лише одного разу і маючи тільки 6 очок.

"Енергія" з Нової Каховки йде на 13 місці з 14 очками.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ