Підтримати нас

Так виглядає кухня мрії: витяжка та інші пристрої, які допомагають підтримувати ідеальний порядок

Автор статті
11 серпня 2020 10:06
907
Поширити:

На кухні постійно щось кипить, шкварчить, бризкає олією та виділяє запахи (як приємні, так і не дуже). Для усунення забруднення поверхонь меблів та інших наслідків кулінарних експериментів доцільно використовувати спеціальне обладнання (витяжки та інші корисні девайси).

Активне використання приладів для підтримання чистоти й порядку дозволяють зрозуміти, якою має бути кухня мрії. Адже неважливо, скільки потужних і функціональних гаджетів для приготування їжі є на кухні, якщо там панує безлад і бруд.

Яка саме техніка дозволяє врятувати «свята святих» кулінарії від жахливих забруднень?

Витяжка

Пристрій для ефективного очищення повітряної маси – номер один на сучасній кухні. Без нього можна навіть не сподіватися, що буде чисто. Саме витяжка здатна з легкістю впоратися:

  1. З будь-якими неприємними запахами. Навіть якщо на плиті щось підгоріло, або передчасно зіпсувалося, витяжка допоможе знайти розв’язання проблеми буквально за кілька хвилин. Вона швидко відфільтрує забруднене повітря або ж виведе його за межі приміщення. 
  2. З жиром, який осідає на поверхнях техніки або кухонних меблів. Система фільтрації врятує корпус холодильника, плити чи мікрохвильовки від появи жирних плям і розводів.
  3. З наслідками надмірно високої вологості повітряної маси. Витяжка стабілізує мікрокліматичні показники на кухні.

Слушна для будь-якої кухні витяжка Electrolux доступна за посиланням https://www.moyo.ua/bt/vstraivaemaya-tekh/vytyajki/electrolux/

Мийний порохотяг

Кухня, як і всі інші кімнати у житловому приміщенні, потребує регулярного вологого прибирання. Звичайно, мити підлогу можна й за допомогою звичайної швабри з ганчіркою. Втім, щоб значно оперативніше та ефективніше впоратися з брудом, доцільно використовувати порохотяг. Оптимальний варіант – універсальна модель, яка підходить для сухого і для вологого прибирання.

Подрібнювач органічних відходів

Ще один винахід, якого не вистачає на багатьох сучасних кухнях, це побутовий подрібнювач. Він дозволяє потурбуватися про екологію, оскільки сприяє грамотному сортуванню сміття. Агрегат знищує органічні відходи (залишки їжі) й перешкоджає появі на кухні: 

  • неприємного «омбре»;
  • мошок;
  • плям на підлозі, які з'являються у результаті протікання відра для сміття.

Щоб кухня завжди залишалася привабливою та ідеально прибраною, доцільно також використовувати посудомийну машину, роботів для миття вікон, пристрої для прання та сушки побутового текстилю.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ