Підтримати нас

Сумна статистика літнього відпочинку

Автор статті
19 червня 2020 12:00
438
Поширити:

На жаль, Херсонщина відкрила не лише купальний сезон, а й сумну статистику потопельників.

У середу, 17 червня,  в зрошувальному каналі Каховського району загинув чоловік. Він купався з другом, а через деякий час приятель виявив його тіло вже без ознак життя. Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Херсонській області.

Рятувальники нагадують, на Херсонщині дуже багато водойм: узбережжя Азовського та Чорного морів, 19 річок,  зрошувальні канали протяжністю близько 13000 км та безліч озер, - але не всі місця є безпечними. Тож на непристосованих для купання місцях за минулий рік загинуло 23 особи, з них 3 дитини. А на зрошувальних каналах 3 дорослих та одна дитина. 

Крім того, рятувальники вкотре просять “не гратися з вогнем”.  Бо з 15 по 18 червня їм  довелося декілька разів гасити підпали.  Зокрема, горіла суха трава в селах Красне та  Новоросійське Скадовського району. А в Каховці хтось вже не вперше підпалив черговий сміттєвий бак. 

Також,  у с. Олександрівці запалав автомобіль  ВАЗ-2106. Вогнеборці приборкали полум’я за лічені хвилини, проте врятувати автівку не вдалося. Що стало причиною цієї пожежі, поки невідомо. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ