Підтримати нас

Суд відправив за ґрати бериславця, який побив двох людей арматурою

Автор статті
18 листопада 2020 13:30
972
Поширити:

Через два з половиною роки отримав тюремний термін дебошир, який побив двох своїх знайомих арматурою і втік. Інцидент трапився в липні 2018-го в Бериславі.

Тоді місцевий мешканець увірвався в чужий двір, де застосував металеву арматуру. Постраждали двоє людей. Поліція затримала нападника. Нині суд оголосив зловмиснику вирок та відправив за грати.

Поліцейські опитали свідків та з’ясували: того вечора на подвір’ї місцевої мешканки  компанія друзів влаштувала застілля. Опівночі у двір раптом забіг їх знайомий, який живе неподалік, і почав конфліктувати з одним із чоловіків. Він обізвав його нецензурною лайкою та вибіг з двору. Але за пять хвилин повернувся  з  арматурою в руках. І вдарив  людину по голові та кілька разів по тулубу. Інший гість намагався захистити потерпілого, через що також отримав кілька ударів.  

Потім нападник втік, а налякана господарка  викликала поліцію та швидку допомогу. Одного з чоловіків ушпиталили до районної лікарні з тяжкими травмами.

Зловмисника поліцейські знайшли вдома і затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження».

Підозрюваний уже мав проблеми з законом та був раніше судимий за спричинення тілесних ушкоджень та наркозлочини.

Зараз, як повідомляє пресслужба Нацполіції Херсонської області, розгляд обвинувального акту завершений. Суд визнав чоловіка винним в інкримінованому йому злочині та відправив його на 5 років за ґрати з відбуванням покарання у кримінально-виконавчій установі закритого типу.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ