Підтримати нас

Суд у мобільному додатку: українці тестують застосунок "єСуд"

Автор статті
31 серпня 2021 10:30
958
Поширити:

Кожен українець може приєднатися до тестування мобільного додатку “єСуд”. Застосунок можна завантажити як користувачам iOS, так і Android.

Наразі в застосунку можна лише переглядати документи, але в майбутньому Державна судова адміністрація хоче додати можливість подавати позов до суду через мобільний додаток й відтворити функціонал повної версії Електронного суду

Поки, щоб скористатися застосунком “єСуд”, потрібно зареєструватися на порталі електронного суду з використання цифрового підпису. Надалі розробники обіцяють впровадити реєстрацію в мобільному додатку.

Кожен, хто вирішить протестувати “єСуд” на своєму смартфоні й знайде несправності, може надіслати свої зауваження та пропозиції за електронною адресою: [email protected] або за телефоном технічної підтримки (044) 492-70-10.

"Для тих, у кого виникають запитання до назви мобільного застосунку "єСуд". Буква "є" в логотипі не має відношення до слова "електронний", а означає, що суд в смартфоні таки є, тобто ІСНУЄ. Назва взята по аналогії з назвою електронного сервісу "єМалятко", - розповів заступник Голови ДСА України Сергій Чорнуцький на своїй сторінці у Фейсбук.

Більше новин Херсона читайте у нашому Телеграм-каналі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ