Підтримати нас

Суд продовжив арешт Мангеру та Левіну

Vgoru
Автор статті
04 грудня 2020 19:14
879
Поширити:

Дніпровський районний суд міста Києва продовжив тримання під вартою голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру та Олексію Левіну до 1 лютого.

Про це повідомляє УНН.

"Суд постановив: у задоволені клопотання сторони захисту про зміну запобіжного заходу Мангеру та Левіну відмовити. Клопотання прокурора про продовження строку тримання під вартою Мангера та Левіна задовольнити. Продовжити тримання під вартою Мангеру до 1 лютого 2021 року без визначення розміру застави. Продовжити дію запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Левіну до 1 лютого 2021 року без визначення розміру застави", - зазначила суддя.

Нагадаємо, що Ігор Павловський уклав угоду зі слідством і дав свідчення у справі Катерини Гандзюк щодо ймовірних замовника та організатора злочину — Владислава Мангера та Олексія Левіна (Москаленка). 16 жовтня Приморський райсуд Одеси виніс йому вирок. Павловського визнали винним у приховуванні злочину. Присудили 2 роки позбавлення волі, звільнивши від відбування покарання з іспитовим строком один рік.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ