Підтримати нас

Суд призначив 8 років позбавлення волі каховчанину, який ледь не зарізав знайомого

Автор статті
20 травня 2021 14:31
957
Поширити:

Побутове насильство - звична для багатьох українців ситуація в останні роки. Тим більше якщо воно супроводжується розпиванням алкогольних напоїв.

Саме "зелений змій" став причиною сварки між двома 38-річними каховчанами, в результаті чого один опинився в реанімації, а інший - за ґратами у в'язниці.

Сталося це у вересні 2017 року. Медики центральної районної лікарні повідомили поліцейським, що в реанімаційне відділення доставлено 38-річного чоловіка без свідомості, у якого було два проникаючих поранення черевної порожнини.

Коли потерпілий прийшов до тями, він розповів, що був у гостях у знайомого, з яким розпив пляшку горілки. Господар у ході бесіди раптово дістав ніж і почав розмахувати перед обличчям гостя. Той злякався, вдарив “товариша” по голові й утік додому. Наступного дня чоловік з ножем зустрів "кривдника" на вулиці і з помсти за удар завдав йому два проникаючі поранення.

Поліція швидко встановила особу зловмисника і затримала його.

Нині слухання справи за цим фактом завершено. Суд визнав чоловіка винним в інкримінованому йому злочині та обрав затриманому покарання – 8 років позбавлення волі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ