Підтримати нас

Суд дозволив автомобілям дачників рухатися провулком Проточний у Херсоні

Автор статті
30 листопада 2020 11:34
1,014
Поширити:

Багато років тягнеться конфлікт між жителями провулка Проточний, що в районі Гідропарку  обласного центру, і дачниками, які змушені пересуватися по провулку, сідаючи на "дачні" катери.

Місцеві жителі скаржаться, що їм заважають автотранспортні засоби, які постійно снують туди-сюди, позбавляючи спокою. Але у дачників - свій резон: адже інакше до пункту відправки дістатися неможливо.

Днями в застарілий конфлікт вніс свої поправки суд.

Заборону руху механічних транспортних засобів провулком Проточним у Херсоні визнано незаконною. Про це повідомляє вебпортал "Чесна влада" з посиланням на адвоката Антона Шевченко  і текст рішення суду (суддя Ковбій).

"20.11.2020р. Херсонським окружним адміністративним судом (суддя Ковбій) прийнято рішення про задоволення позовних вимог за позовом Павленка А.А. до виконкому Херсонської міської ради, за участю третіх осіб про визнання протиправним та скасування рішення від 17.12.2019р. "Про затвердження локальної схеми з організації безпеки руху транспорту і пішоходів в місті Херсоні", на підставі якого на в'їзді в провулок Проточний було встановлено дорожній знак.

Таким чином судом захищено право городян на безперешкодний доступ (під'їзд) до берега  Дніпра з метою причалювання і відправлення човнів до дачних ділянок і для рибальства єдиним наявним шляхом на 5-кілометровій ділянці берега.

Рішення вступає в законну силу після закінчення строку на подання апеляційної скарги”, - стверджується в повідомленні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ