Підтримати нас

Сучасні стільці для годування: моделі, про які ви не знали

Автор статті
21 квітня 2020 13:42
724
Поширити:

Годування дитини для багатьох батьків стає справжньою проблемою, адже впіймати малечу і змусити спокійно сидіти буває дуже складно.

І тут на допомогу дорослим прийде стілець для годування. У ньому дитині буде зручно приймати їжу, гратись та навчатися.

Сучасні моделі мають значно розширений функціонал і широку сферу застосування, що допомагає у вирішенні багатьох проблем.

Стілець-трансформер

Батькам, які шукають багатофункціональний стілець, варто звернути увагу на моделі-трансформери. Їх головна перевага в тому, що вони можуть легко перетворюватись на стіл для гри чи люльку для сну. 

Таке придбання дуже вигідне, адже одна річ може замінити декілька предметів і значно спростити догляд за малюком.

Найбільш популярна модель ー стілець для годування, який перетворюється на столик для гри. Він має масу переваг, а саме:

  1. У ньому дитину зручно і безпечно годувати. Ремені надійно фіксують малечу до стільця і не дають їй перекинути на себе гаряче чи пошкодитися столовими предметами.
  2. Крісло допомагає виробити правильні звички за столом, адже дитина змалку вчиться сидіти за столом і приймати їжу, як дорослі.
  3. За столиком дитина може грати, ліпити, малювати, навчатись та багато чого іншого. 

Стілець, який трансформується в люльку, знадобиться дітям від народження і до року. У такому кріслі малюк може приймати їжу, гратися, спати та відпочивати. Це звільняє руки батькам і дає можливість робити інші важливі справи.

Купити стілець для годування можна тут, адже магазин Алло розширив свій асортимент і пропонує батькам нові сучасні та практичні моделі. 

Інші сучасні моделі

Якщо ви часто подорожуєте, тоді вам стануть у  нагоді наступні моделі стільців для годування:

  • стілець-бустер;
  • стілець підвісний.

Обидва види крісел дуже компактні і займають мало місця. Їх можна брати з собою в дорогу і особливо зручно використовувати в квартирах з невеликою площею. 

Бустери встановлюються і фіксуються до звичайних стільців для дорослих. Підвісні ж моделі кріпляться до горизонтальних поверхонь: столу, підвіконня та ін. 

Купуючи стілець для дитини, врахуйте бажаний функціонал, розмір вашого житла і ціну виробу. У такому випадку ви оберете сучасну модель, яка значно спростить догляд за малюком.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ