Підтримати нас

Студенти херсонських вишів завершують навчальний рік

Vgoru
Автор статті
08 червня 2022 09:43
657
Поширити:

У вищих навчальних закладах Херсонщини, які через тимчасову окупацію області передислокувалися на підконтрольну Україні територію, проходить атестація здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти.

Як розповів Суспільному ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський, екзамени в умовах воєнного часу відбуваються зі складнощами. "Взагалі в цьому процесі бере участь близько тисячі дітей. От на педагогічному факультеті сьогодні 69 повинні були здавати, а 9 не змогли достукатись. Але 60 були - це 87 відсотків. І в умовах війни це гарно", - повідомив ректор ХДУ.

У Херсонському національному технічному університеті скоротили семестр, сесія закінчилася раніше.

"З цієї причини з минулого тижня закінчилася вже навчальна сесія. всі екзамени складено, заліки. МИ зараз підсумовуємо результати. Зараз триває захист дипломних проєктів та написання державних іспитів", - говорить в.о. ректора Херсонського національного технічного університету Олена Чепелюк.

Завершили весняно-літню сесію і в Херсонському державному аграрно-економічному університеті, розповіла перша проректорка Вікторія Грановська.

"У нас навчаються понад сто студентів із Криму. З ними було розроблено індивідуальний графік навчання. Так само як і для учасників бойових дій, тих, хто безпосередньо знаходиться у лавах Збройних Сил", - розповіла перша проректорка Херсонського державного аграрно-економічного університету Вікторія Грановська.

Робота вишів зараз проходить тільки в дистанційному режимі. Так само проходитиме й вступна кампанія.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ