Підтримати нас

Статую Дональда Трампа прибрали з музею воскових фігур: її били найчастіше

Автор статті
20 березня 2021 07:00
867
Поширити:

Незавидна доля чекала на експрезидента США Дональда Трампа не тільки після минулих виборів, які він програв Байдену, але і в музеї воскових фігур, де Дональд був виставлений як експонат.

Як розповів Клей Стюарт, директор Техаського музею, повідомив, що в секції  з зображеннями президентів США завжди були проблеми.

"У нас є Джордж Буш, Обама, Трамп ... усіх їх в різний час били. Обамі шість разів обривали вуха, а Бушу відбили ніс", - повідомив Стюарт і зазначив, що зараз Трамп став  президентом, “якого били найчастіше".

Статую Трампа постійно доводилося ремонтувати, видаляючи вм'ятини і подряпини. В якийсь момент 45-го президента навіть перемістили у вестибюль, де постійно перебувають працівники музею, але його все одно примудрялися гамселити.

Тепер “Дональда Трампа” переховують у сховищі і не знають, коли зможуть (і чи зможуть) повернути назад. 

"Напевно, коли відвідувачі перестануть на нього нападати", - повідомили в музеї.

Втім, Дональда Трампа не дуже полюбляють у музеях воскових фігур по всьому світу. Так, у 2020 році, коли він програв президентські вибори, його статую прибрали з музею мадам Тюссо в Берліні. У Лондоні він поки на місці, але йому змінили гардероб. Тепер він одягнутий у костюм для гольфу. 

"Його звичайне вбрання у 2021 році", - заявили в музеї, натякаючи, що після програшу на виборах Дональд майже не залишає свою резиденцію у Флориді і цілими днями грає в гольф.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ