Підтримати нас

Стали відомі обставини авіакатастрофи Boeing 737 в Індонезії

Автор статті
05 листопада 2018 12:36
606
Поширити:

Керівник Комітету із забезпечення безпеки на транспорті Індонезії розповів, що літак Boeing 737 авіакомпанії Lion Air зруйнувався при торканні на воду на великій швидкості.

За його словами, під час дотику з водою двигун літака працював на високих оборотах, що було встановлено при вивченні даних одного з чорних ящиків, повідомляє Detik News.

Всього ж на чорному ящику записані дані про 69 льотних годин літака і 1,9 тисяч його параметрів. Другий бортовий самописець, який розташований в кабіні пілота і записує переговори екіпажа, все ще не знайдений.

Висновок про обставини аварії був зроблений також на підставі положення уламків в воді. Глава комітету відзначив, що вони перебували на поверхні води в 250 квадратних метрах. Таким чином, уламки перебували один від одного в радіусі не більш ніж 500 метрів. Він пояснив, що так літак руйнується при контакті з водною поверхнею на високій швидкості.

При цьому експерти виключили ймовірність вибуху на борту літака, оскільки в такому випадку уламки були б розташовані в воді по-іншому.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ