Підтримати нас

Стало відомо, як у Херсоні пройде Хрещення Господнє

Vgoru
Автор статті
06 січня 2016 04:43
578
Поширити:

Міський голова Володимир Миколаєнко підписав розпорядження про забезпечення охорони публічної безпеки і порядку в м. Херсоні під час проведення хресного ходу з нагоди Дня Хрещення Господнього та заходів, приурочених до нього.

19 січня Херсонський відділ поліції головного управління Національної поліції в Херсонській області забезпечуватиме публічну безпеку і порядок під час проведення:  

- святкової ходи за маршрутом: Свято-Єкатерининський собор (вул. Перекопська, 13) – вул. Дружби – набережна в парку Слави (набережна ім. Генерала О. Федорова) (з 11.00 до 12.00);

- святкової ходи за маршрутом: Свято-Духівський кафедральний собор  (вул. Декабристів, 36) –  вул. Комунарів –  вул. Соборна (Леніна) – просп. Ушакова – храм Георгія Побідоносця (набережна по просп. Ушакова) (з 12.00 до 12.30);

- святкових заходів у таких місцях купання громадян: Гідропарк, набережні по просп. Ушакова, в парку Слави, біля санаторію «Чайка» (пляж «Лілея»), Молодіжний пляж.

В указаний час буде перекрито рух транспорту за визначеними маршрутами та обмежено рух приватного і громадського транспорту на магістралях, прилеглих до них.

Головному управлінню Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Херсонській області рекомендовано 17-18 січня 2016 року провести обстеження дна вищевказаних традиційних місць купання громадян; 19 січня – забезпечити чергування двох рятувальних постів на набережній по просп. Ушакова, з 07.00 до 15.00, та на набережній у парку Слави, з 07.00 до 12.00, використовуючи рятівні спецзасоби; встановити спеціальні кабінки для переодягання громадян на набережних по  просп. Ушакова та в парку Слави.

Управлінню охорони здоров’я міської ради дано завдання сприяти в організації чергування машин швидкої допомоги на набережних по просп. Ушакова та в парку Слави, з 08.00 до 14.00.

Департаменту житлово-комунального господарства міської ради доручено забезпечити належні благоустрій та санітарний стан місць купання до та після проведення святкових заходів, а також облаштувати набережні по просп. Ушакова та в парку Слави дерев’яними сходами з дерев’яними доріжками для входу, виходу з води у двох місцях, встановити 6 додаткових біотуалетів.

У місцях проведення святкових заходів з нагоди Дня Хрещення Господнього планується організувати виступи творчих колективів та залучити суб’єктів господарювання до проведення виносної торгівлі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ