Підтримати нас

Стало відомо, де в Херсоні можна купатися

Автор статті
31 травня 2021 10:31
996
Поширити:

Офіційно сезон для купання у водоймах Херсона стартує в перший день літа, першого червня. Хоча, як правило, чимало містян занурюються у воду набагато раніше цього терміну.

Хай там як, але, як повідомляють у відділі з питань цивільної оборони Херсонської міськради, в результаті інспектування міських пляжів стало відомо, що до старту сезону готові три таких об'єкти. Це, зокрема, пляж "Молодіжний" неподалік від Антонівського мосту, пляж "Південний" (херсонці звикли називати це місце Гідропарком) і пляж Адміністрації морських портів України ("пляж Морпорту"), що розташований у затоні номер 2.

Усі інші ділянки в місті вважаються непідготовленими для купання і навіть небезпечними. У тому числі мова йде про територію навколо пляжу "Лілея" ("Юність"), а також про набережну імені Генерала Федорова і набережну на проспекті Ушакова ("міська набережна").

Додамо, що завтра, коли починається сезон, купатися у Херсоні буде не дуже комфортно. Адже синоптики прогнозують суттєве зниження температури та сильний дощ із грозою.

Фото Олександра Корнякова

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ