Підтримати нас

Справа Гандзюк: підозрюваний Левін відмовляється співпрацювати зі слідством

Автор статті
27 квітня 2020 09:00
690
Поширити:

Підозрюваний в організації нападу на радницю міського голови Херсона Катерину Гандзюк Олексій Левін (Москаленко) відмовляється від надання свідчень та проведенні з ним слідчих дій.

Про це hromadske повідомили в Офісі генерального прокурора України.

За інформацією прокурорів у справі, вони кілька разів намагалися провести з ним процесуальні дії, однак, він відмовлявся співпрацювати зі слідством, користуючись відповідним правом. Захисник підозрюваного Ігор Мокін раніше повідомляв hromadske, що це пов’язано із тим, що строки досудового розслідування у справі завершились, а їхнє продовження вони вважають незаконним. 

«Відповідно до ухвали Шевченківського районного суду міста Київ, строк досудового розслідування спливає 2.04.2020 року. Ми вважаємо, що всі слідчі дії, які проведені поза межами цього строку, є незаконними. Отже, брати участь в них ми не будемо», — сказав Мокін ще на початку квітня.

Наразі коментувати процесуальну позицію клієнта адвокат відмовився. Так само про відмову від слідчих дій заявляв і підозрюваний у замовленні нападу на Гандзюк Владислав Мангер і його захисники. Прокурори зазначили, що ймовірно найближчим часом обвинувальний акт можуть скерувати до суду.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ