Підтримати нас

Справа Гандзюк: Левін у рваних шортах на суді заявив, що з нього «вибивали» свідчення проти Мангера

Автор статті
19 серпня 2020 03:39
731
Поширити:

У Дніпровському суді Києва проходить підготовче засідання у справі про вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк. На лаві підсудних — голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер і помічник одного із депутатів цієї ж ради Олексій Левін. Їх підозрюють в організації вбивства активістки.

Левін зʼявився в суд босоніж і в одних рваних шортах. Як повідомив адвокат Масі Найєм, який представляє сторону Гандзюк, Левін заявив, що від нього нібито вимагали свідчити проти Мангера в обмін на переведення зі слідчого ізолятора СБУ до СІЗО. За словами Левіна, він відмовився, «тому він ось такий».

Нардеп від «Голосу» Ярослав Юрчишин заявив, що Левін звинуватив у побитті конвой і вимагав медиків.

«Керівник конвою засвідчив, що Левін відмовлявся від конвоювання, упирався і сам наніс собі пошкодження. Левін оголосив клопотання про виклик швидкої для зʼясування його стану. Сторона обвинувачення не заперечувала», — написав він.

Адвокат родичів Небесної сотні Євгенія Закревська зазначила, що після виклику медиків оголосили перерву. Лікарі виявили у Левіна невеликі садна на колінах і стопі. Вони заявили, що підсудний може брати участь у засіданні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ