Підтримати нас

Справа Гандзюк: голова ТСК вимагає від Венедіктової пояснити тиск на Трепака

Автор статті
07 квітня 2020 03:45
654
Поширити:

Голова Тимчасової слідчої комісії (ТСК) Верховної Ради щодо розслідування вбивства Катерини Гандзюк та нападів на інших громадських активістів Ігор Василів вимагає від генпрокурора Ірини Венедіктової надати роз’яснення щодо відсторонення від справ свого ексзаступника Віктора Трепака.

“Як голова Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо розслідування вбивства Катерини Гандзюк та нападів на інших громадських активістів не можу лишатися осторонь повідомлень ексзаступника Генпрокурора Віктора Трепака щодо можливого тиску на нього з метою підписання підозри громадському активісту Стерненку”, – повідомив Василів.

Про це він написав у Facebook.

Він переконаний, що це суперечить не тільки процесуальному законодавству, а й морально-етичним нормам.

“Вимагаємо надати офіційні роз’яснення щодо тиску на Віктора Трепака з метою підписання підозри громадському активісту Сергію Стерненко та звільнення від функціональних обов’язків щодо координації департаменту, який розслідував справу вбивства Катерини Гандзюк та нападів на інших активістів”, – написав нардеп.

За його словами, відповідне звернення щодо обставин, викладених Трепаком у рапорті, буде офіційно надіслано на ім’я Венедиктової.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ