Підтримати нас

Спортивні перемоги херсонців

Vgoru
Автор статті
09 червня 2021 10:48
898
Поширити:

Вихованці Комунального закладу "Херсонський фаховий спортивний коледж" Херсонської обласної ради показують гарні результати на чемпіонатах України і світу.

За повідомленням пресслужби Херсонської обласної ради,  вихованці Херсонського фахового спортивного коледжу  стали призерами на чемпіонаті України з легкої атлетики серед юнаків 2006-2007 р.н., що відбувся з 3 по 5 червня в Івано-Франківську. 

У стрибках у висоту Артем Титаренко з результатом 170 см виборов срібну нагороду, а Богдан Муравчук з результатом 48.07 здобув бронзу в метанні списа.

А 4-5 червня в Бухаресті (Румунія) відбувся міжнародний турнір серед юніорів з боротьби вільної Dumitru Pirvulescu & Vasile Iorga. У турнірі взяли участь спортсмени з 19 країн світу, серед яких і представники Херсонського фахового спортивного коледжу. Так, студентка ІІ курсу Антоніна Кулагіна виборола золоту нагороду у ваговій категорії 62 кг.

Ще один переможець -випускник Херсонського фахового спортивного коледжу Ігор Соловей - став чемпіоном XVI літньої Універсіади зі стрільби кульової, яка проходила у Львові з 2 по 7 червня 2021 року. Підготували спортсмена Михайло Ямковий і Сергій Кудря.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ