Підтримати нас

Співачка Андріана про конкуренцію, бренд одягу та секрети краси

Vgoru
Автор статті
01 січня 2019 12:33
1,186
Поширити:

Артистка розповіла нам про творчі плани, власні секрети краси та як хоче, аби її  музику сприймали.

Скільки років Ви вже на сцені? 

Скільки себе пам’ятаю, стільки й співаю. На сцені, мабуть, ще з дитячого садка. Вже тоді в мені виструнчувався артист. Завоювала велику сцену в 12 років. Це сьогодні – зняв ролик, завантажив на YouTube і про тебе може дізнатися весь світ. Коли я починала, треба було оббивати пороги усіх можливих пісенних конкурсів, щоб заявити про себе. Загалом узяла участь в 33-х музичних відборах, де отримала чимало нагород. Але амбіційній білявці цього було мало – і я подалася у відкрите море сольного плавання.

Фантастично стартувала з композицією «Я не забуду». В той час для українськомовного синґла це було гігантське визнання. Прорватися між російської вкоріненої попси з українською піснею далеко не кожен зміг. Кліп показували всі музичні телеканали, а пісня отримувала першість в радіочартах країни. Саме тоді я відчула весь адреналін від народного визнання. Усвідомила, що любов публіки – найцінніша нагорода.

Чи не мали думки обрати іншу професію? Яким було б життя Андріани, якби вона не стала співачкою?

Ні. Жодного разу не думала залишити музику. По правді сказати, наш шоу-бізнес далеко не медом мазаний, і в будь-якого артиста бувають злети та падіння. Чи навіть творча криза. Але я вважаю, що кожен повинен робити те, що він найкраще вміє.

Упевнена в одному, якщо б я не була на сцені як співачка, обов’язково була б на ній як дизайнер. Відчуваю потребу творити для людей. Сьогодні це музика та власний бренд дитячого одягу. Я цілеспрямовано залишаю свій слід, поки лише в історії України. Вчорашній день — це вже історія. Тому мій почерк – це музика та дизайн.

 

Музична індустрія набула гідного розвитку. Чи відчуваєте конкуренцію?

Справді, завдяки квотам українська музика вийшла на новий щабель. Також свою лепту у становлення музичної індустрії вносить продюсер "М2" Роман Муха.

Ні, конкуренції не відчуваю. Кожен артист має слухача. І йому дарує свою творчість. Балканські мотиви – моя царина, де в Україні мені немає рівних.

Однією з найпопулярніших пісень у Вашому репертуарі є синґл «Не дала». Чи не боялися Ви, що слухачі побачать в ньому певну двозначність?  Що взагалі вкладено в цю пісню, який посил?

В українській музиці багато лірики, а я успішно зайняла вільну нішу жартівливих пісень. Кожна людина потребує розважатися та звеселятися. Моя музика енергійна та радісна. Вона заряджає і кличе до танців.

Звісно, що не боялася. На те вона й жартівлива, щоб приховати в ній підтекст. Я не прагну догодити кожному: у кожного є свій музичний смак. Але моїй аудиторії до вподоби легка фривольність, що притаманна тексту пісні. І кожен слухач її інтерпретує по-своєму.

Посил треку такий – сильна, незалежна жінка має завжди право вибору ;)

Коли премєра нових пісень? Яких музичних рішень від Вас чекати?

Уже цієї зими чекайте гарячу новинку в стилі Андріани. В наступній композиції я не зраджую танцювальному звучанні балканських мотивів. Обов’язково стежте за моєю активністю в соціальних мережах, і про все дізнаєтеся першими.

Окрім карєри співачки, Ви позиціонуєте себе ще й як дизайнерку. Нам відомо про  Ваш бренд дитячого одягу. Чому саме дитяче вбрання? Як узагалі все почалося?

Так, я дизайнер. ANDRIANA Fashion Collection Kids Exclusive — власний бренд дитячого одягу. Креативу маю достатньо, натхнення та бажання теж. Так і реалізовую власний задум. Це своєрідна віддушина.

Створювати одяг почала з дитинства — одягала ляльок. Потім експериментувала із вбранням для себе. І до сьогодні створюю власні сценічні образи для важливих подій. У цьому плані я традиційна – найбільш оригінальне вбрання за власним задумом.

Андріано, Ви красива жінка. Поділіться з нашими читачками секретами догляду за собою. Маєте власні лайфхаки, які ніколи не підводять?

Дякую! Вся краса йде зсередини – це основний секрет. Я дотримуюся думки, щаслива жінка – щаслива сім’я. Надважливо, коли ми, жінки, самодостатні, і не жертвуємо собою на благо інших.

Тут багаж знань та власного досвіду на цілу окрему статтю. Опріч того, я артистка — частий сценічний макіяж, штучне світло на знімальних майданчиках, поїздки та перельоти. Усе це складається в не дуже красивий букет. Над яким усердно працюю.

 Зупинюся над тим, що найважливіше особисто для мене: випивати денну норму води, близько1,5-2 л. Вода — власний дерматолог, котрий безболісно відновлює та покращує стан шкіри.

Правильне харчування. Адже ми зовні - результат того, що відбувається в середині організму.

Якісні перевірені засоби догляду. Походи до косметолога. І ще маю шалену любов до СПА та різноманітних процедур.

 Якого стилю дотримуєтесь в одязі самі? Маєте улюблених дизайнерів, бренди? Може, хтось із українських, закордонних? Діліться секретами.

«Сама собі мода, сама собі стиль», – цитуючи сучасників (сміється — прим. ред.)  Насправді я ще не повністю довірилася комусь із дизайнерів. Оскільки маю власний творчий смак, роки практики та безліч ідей образів. Їх від події до події активно реалізую. Мені подобається працювати над дизайном, креативити та втілювати свої ж задуми. Це моє задоволення, релакс!

 Як удається поєднувати сім’ю і багато справ по роботі?

Я звикла до шаленого графіку. Концерти, корпоративи, зйомки, фотосесії, власний бренд одягу, два сини, котрим потрібна мама, — це все скажений темп життя. І всюди намагаюся встигнути.

На щастя, з чоловіком 24/7: працюємо в одній команді. Тому його міцне плече завжди поруч. Гадаю, без нього я б так легко ради собі не дала.

Що побажаєте своїм слухачам і нашим читачам?:)

Любі мої, вірте в дива: вони трапляються! Ходіть на живі концерти артистів, бо їхня творчість лише для вас! Читайте захопливі та цікаві видання — такі, як-от UA Modna.

З любов’ю, Андріана.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ