Підтримати нас

Сьогодні відбудеться відкриття Міжнародної літньої художньої школи талановитих дітей

Автор статті
17 червня 2017 00:00
756
Поширити:

Протягом червня у Навчально-естетичному комплексі «Художня школа» працюватиме міжнародна літня художня школа талановитих дітей міст-побратимів Херсон (Україна) та Шумен (Болгарія).

У школі візьмуть участь 30 учнів Дитячої художньої школи та Дизайн-ліцею Херсонської міської ради та юні художники з м. Шумен.

Програма школи передбачає творчу образотворчу роботу на базі Дитячої художньої школи та Дизайн-ліцею, відвідування  музеїв та галерей міста, прогулянку на теплоході нижнім Дніпром, знайомство з пам’ятками «фестивальної столиці» Таврії  м.Г.Пристань та етно-культурним комплексом садиби зеленого туризму «Чайка», екскурсію заповідними плавнями Бобрового озера та риборозвідним підприємством «Сатурн і К», відвідування «Степних водопадів Херсонщини» с. Казацьке та унікального природного об’єкту – «Стежки міста тисячі джерел» м.Н.Каховка, тематичну екскурсію «Скарби Нової Каховки – камінні вишиванки Довженка», відпочинок на базі «Чайка» у сел.Лазурне. Протягом усієї програми літньої школи відбуватиметься пленерна робота, обмін майстер-класами «Діти – дітям», відпочинок на березі р.Дніпро та узбережжі Чорного моря, розважальні програми.

Стартує робота Міжнародної літньої художньої школи талановитих дітей 17 червня у галереї «Синій кіт» на відкритті виставки творчих робіт учнів та ліцеїстів навчально-естетичного комплексу «Художня школа» під назвою «Калейдоскоп – літо».

Під час відкриття виставки учасники отримають подарунки – футболки та кепки з логотипами Міжнародної літньої художньої школи, а також робочі альбоми для творчих робіт та замальовок, розроблені та надруковані спеціально для учасників.

Також відбудеться нагородження лауреатів V Міжнародного Інтернет-конкурсу дитячого малюнку «Марка дружби». Дипломи вони отримають від члена міжнародного журі конкурсу Теменуги Христової, голови спілки художників м.Шумен (Болгарія), яка приїхала з болгарською делегацією. Свої нагороди отримають і переможцяі Всеукраїнського конкурсу учнівської молоді «Об’єднаймося ж, брати мої!».

Урочисте відкриття відбудеться 17 червня 2017 року о 10.30 у приміщенні херсонської міської галереї дитячої та юнацької творчості «Синій кіт» за адресою: м.Херсон, вул.Потьомкінська, 18.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ