Підтримати нас

Услід за тролейбусами в Херсоні до 23:00 працюватимуть і маршрутки

Автор статті
18 березня 2021 15:00
1,599
Поширити:

"Побачити в Херсоні о 23:00 діючий тролейбус - все одно, що побачити динозавра", - іронізують деякі херсонці, коментуючи нещодавнє рішення міської влади, що дозволило тролейбусам вперше за довгі роки працювати до одинадцятої години вечора.

При цьому, згадуючи динозаврів, городяни явно натякають на міського голову, який у своїй виборчій кампанії застосовував образи доісторичних рептилій.

Однак, на велике здивування херсонців, факт залишається фактом: тролейбусні маршрути №№1,3,9 і 12 вже працюють за новим графіком, незабаром, як повідомляють у міськраді, до них приєднається маршрут №8. 

Водії, що працюють у цьому режимі, отримають від керівництва КП "Херсонелектротранс" надбавку до зарплати, але на вартості квитка це не відіб'ється: "нічні" рогаті машини перевозять пасажирів за 2,5 гривні - так само, як і "денні".

Ще одна приголомшлива новина: слідом за тролейбусами міська влада "запускає" в ніч і комунальні маршрутні автобуси.

“Проїзд, згідно з рішенням міської ради, з 22-ої години коштуватиме вісім гpивeнь, - повідомляє заступник диpeктop КП "Хepсонкомунтpанссepвіс" Сepгiй Маслов. - Маршрути №№ 4, 5, 6, 14 та 17 працюватимуть до 23:00. Заpаз вистачає тpaнcпopту і водіїв для того, щоб працювати до 23:00".

Тим часом з приватними пepeвізниками ведуться пepeмовини: адже силовими засобами ці підприємства неможливо змусити працювати.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ