Підтримати нас

Ситуація з коронавірусом на Херсонщині на 6 жовтня

Автор статті
06 жовтня 2021 08:21
677
Поширити:

За останню добу в області зафіксовано 422 нових випадки захворювання на COVID-19.

З них (за новим адмінустроєм):

  • 299 осіб - жителі Херсонського району;

  • 58 осіб - жителі Скадовського району;

  • 29 осіб - жителі Каховського району;

  • 23 особи - жителі Бериславського району;

  • 13 осіб - жителі Генічеського району.

До медичних закладів госпіталізовано 55 осіб, а 367 - перебувають на самоізоляції, під щоденним медико-санітарним наглядом.

Одужали 163 особи, на жаль, померло 12.

За останню добу на Херсонщині від COVID-19 щеплення отримали 2 669 людей. Адреси центрів вакцинації можете переглянути за посиланням: https://list.covid19.gov.ua/

Нагадаємо, від 6 жовтня на Херсонщині почав діяти посилений карантин у Каланчацькій, Генічеській, Новокаховській, Олешківській та Херсонській територіальних громадах. Про те, що забороняється на території цих громад - читайте за посиланням.

На ранок 6 жовтня 11 областей України відповідають помаранчевій зоні адаптивного карантину. До помаранчевої зони можуть бути віднесені Вінницька, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Рівненська, Сумська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Чернівецька області.

У більшості з вказаних областей спостерігається червоний рівень госпіталізацій Covid-хворих. Найгірші показники в Харківській та Херсонській областях, де рівень становить 76,6 та 70,8 осіб на 100 тис., замість не більше 60.

Також 4 жовтня Україна посіла четверте місце у рейтингу добової смертності від коронавірусу. Всього у світі тоді виявили 410 268 хворих на Covid-19, повідомляє Worldometers.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ