Підтримати нас

Шоумен Сергій Сивохо став радником секретаря РНБО

Автор статті
22 жовтня 2019 12:00
690
Поширити:

Шоумен Сергій Сивохо став радником секретаря Ради національної безпеки оборони.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, продемонструвавши відповідне посвідчення, пише Сьогодні.

За його словами, він буде займатися питаннями реінтеграції Донбасу.

"Починаю тиждень на новій посаді: радник секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення Донбасу. Для мене це велика відповідальність. Планів неймовірна кількість. Попереду багато складної і важливої ​​роботи. Дуже сподіваюся на вашу підтримку. Не підведу", – написав Сивохо.

Сивохо уточнив, що в РНБО відповідатиме тільки за гуманітарну політику, за роботу з людьми і працювати в даному напрямку буде з великою командою.

"Всі вони, як і я, вихідці з Донбасу, і у нас величезне бажання закінчити цю війну, в тому числі в головах. Я пропоную не поспішати з висновками, хайпом і хейтом. Незабаром ви все побачите, і тоді ми зможемо конструктивно дискутувати. А поки давайте об'єднувати зусилля в ім'я Донбасу, Криму і України. Миру нам", – написав новий радник секретаря РНБО.

Сергій Сивохо український актор кіно і телебачення, телеведучий, продюсер, шоумен, радіоведучий, пародист. Учасник КВН. Був творчим директором українських телерадіокомпаній, в тому числі і "Квартал 95".

Зазначимо, що на парламентських виборах Сивохо був висуванцем від "Слуги народу" в одному з округів Донецької області (№ 49), однак посів лише третє місце і не пройшов у Раду.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ