Підтримати нас

Шоу “Холостяк по-херсонськи” завершилося для однієї з пар одруженням

Автор статті
29 серпня 2021 06:37
3,378
Поширити:

Три місяці тому представники місцевого бізнесу вирішили здивувати херсонців власною версією шоу “Холостяк”. І їм це, безумовно, вдалося. Днями одна з пар - Денис Вінник та Катерина Шестакова одружилися.

У заході місцевого рівня було представлено аж двох холостяків, за серця яких змагалися 14 дівчат. 

Тут не було численних романтичних зустрічей з традиційним врученням троянд. Навпаки, аж до фіналу холостяки та претендентки на їх любов знайомилися в режимі “онлайн”, до того ж, не відкриваючи облич. Це дозволило їм визначитися з вибором, керуючись не зовнішніми даними, а насамперед, внутрішнім світом, інтелектом та вподобаннями потенційних других половинок. 

А вже під час останнього урочистого вечора, дівчата на великій відкритій сцені розповідали про себе та демонстрували свої таланти.

Фото з архіву Катерини Вінник

Майбутня переможниця Катерина Шестакова співала того дня пісню для холостяка Дениса Вінника і підкорила його серце. Потім уже були і романтичні побачення, і подарунки, і прогулянка на яхті, передбачені програмою конкурсу як нагорода. 

Сьогодні дівчина зізнається, що взяти участь у дійстві вирішила з простої цікавості:

Я довго вагалася, подавати заявку на участь чи ні, мені здавалося усе це несерйозним. Потім все ж наважилася, було цікаво, що з того вийде. Про те, що знайду тут свого чоловіка, навіть не думала. Закохалася в нього також не одразу. До останнього не вірила, що він обере мене.

Катя - професійна майстриня з манікюру. В нігтьовому сервісі працює багато років і має сформовану клієнтську базу. У вільний час пише картини, займається вокалом. Має двох донечок. 

Денис - піцейола в одному з херсонських ресторанів. Він довго жив і працював за кордоном і лише на якийсь час приїхав на Батьківщину, аби побачитись з рідними. Він уже збирався в дорогу, але через місцеве шоу “Холостяк по-херсонськи” відтермінував поїздку. Коли ж побачив Катерину і закохався в неї, то взагалі вирішив залишитися. 

Більше новин Херсона читайте у нашому Телеграм-каналі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ