Підтримати нас

Сесію Херсонської міськради перенесли вдруге

Автор статті
19 жовтня 2021 17:00
849
Поширити:

Уже вдруге переноситься пленарне засідання сесії Херсонської міськради, яке мало відбутися 29 жовтня. До цього сесію планували провести 13 жовтня.

На заваді став ковід і складна ситуація з його поширенням у Херсоні. Тому міський голова Ігор Колихаєв розпорядився відкласти засідання аж на 5 листопада.

До речі, до найближчого засідання херсонські художники планували провести пікет міської ради через ризик продажу приміщення єдиної в області виставкової зали на площі Свободи. 

Нагадаємо, на сайті Херсонської міськради з'явився проєкт рішення №5186, в якому йдеться про приватизацію комунальної власності. У перелік об'єктів під приватизацію внесли приміщення виставкової зали й художніх майстерень по вул. Мозолевського, 3.

Водночас приміщення зали можуть виставити на аукціон під оренду, про що вказала в офіційному листі Аліса Вербицька, директорка департаменту розвитку об'єктів комунальної власності територіальної громади. Зазначимо, що Аліса Вербицька зараз перебуває на лаві підсудних через махінації з комунальним майном й уникає суду.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ