Підтримати нас

Секрет доглянутих рук узимку

Vgoru
Автор статті
22 грудня 2021 16:36
5,539
Поширити:

Проблема сухої шкіри рук знайома кожній другій жінці, особливо взимку. Після контакту з водою часто виникають неприємні відчуття, уникнути яких без додаткових засобів майже неможливо. Не завжди під рукою є крем, та і не кожна формула є універсальною для будь-якої пори року.

Якщо уникнути неприємних відчуттів, лущення і почервоніння неможливо, варто вдатися до кількох невеликих хитрощів. Одна з них – використовувати мило ручної роботи. Воно має делікатний натуральний склад, а придбати його можна в магазині Мейкап.

Як доглядати за руками

Косметологи та стилісти знайшли крім типового крему ще кілька способів, які допоможуть зволожити навіть найпримхливішу шкіру рук. Проте серед всіх методів саме мило ручної роботи посідає перше місце. Секрет – в особливому складі та повністю натуральних інгредієнтах.

Головна відмінність натуральних виробів від синтетичних – ручний спосіб варіння та відсутність будь-яких агресивних компонентів. До того ж такі партії завжди лімітовані, адже мають обмежений термін зберігання.

Підтримка зволоженості та м’якості шкіри досягається вмістом таких компонентів:

  • Мильна основа. Кращою традиційно вважається гліцерин. Він добре плавиться, легко приймає необхідно форму, а головне – бездоганно доглядає за руками. Не дарма з середини 20 століття саме гліцерин вважався кращим засобом проти лущення та подразнень.

  • Поживні та корисні компоненти на кшталт вітамінів, мінеральних компонентів, амінокислот, кислот – усього, що корисно для епідермісу.

  • Ефіри та натуральні олії – джерело всіх важливим корисних речовин. Саме вони, до речі, забезпечують приємний аромат мила. Жодних синтетичних ароматизаторів – лише натурпродукт.

  • Декоративні домішки натурального походження для створення цікавих композицій.

  • Барвники – лише гіпоалергенні, з гігієнічними висновками та сертифікатами безпеки, щоб виключити будь-які подразнення.

Звісно, такий склад суттєво покращує стан шкіри рук, і не тільки взимку. А вишуканий, незвичайний, яскравий вигляд та аромат створюють у ванній кімнаті особливу атмосферу. Можливо, саме цієї зими варто спробувати мило ручної роботи – та нарешті отримати шкіру власної мрії.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ