Підтримати нас

Саакашвілі стверджує, що Зеленський запропонував йому крісло в уряді

Автор статті
22 квітня 2020 10:10
657
Поширити:

Міхеіл Саакашвілі заявив, що отримав від Володимира Зеленського пропозицію стати віце-прем'єром України з реформ. Його можуть призначити у п'ятницю.

 

Колишній президент Грузії та ексголова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі заявив, що отримав від президента України Володимира Зеленського пропозицію стати віцепрем'єр-міністром з реформ. Про це він у середу, 22 квітня, повідомив на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Дойче велле.

"Для мене велика честь отримати від президента Зеленського пропозицію стати віцепрем'єром уряду України з реформ. У мене також була дуже змістовна і корисна розмова з прем'єр-міністром (Денисом) Шмигалем, протягом якої ми детально обговорили всі питання, пов'язані з моєю можливою роботою в уряді", - написав Саакашвілі.

Саакашвілі представить програму у Верховній Раді

За словами експрезидента Грузії, він пов'язує з командою Зеленського великі сподівання для України.

"Попереду у нас дуже складний період і в економіці, і в цілому у житті в країні. Нам зараз як ніколи потрібно бути сміливими у своїх рішеннях і реформах", - написав політик.

 

Він додав, що планує представити у Верховній Раді свою програму невідкладних змін та власної участі в уряді прем'єр-міністра Шмигаля на основі його досвіду як за  кордоном, так і в українській владі.

"Разом із командою президента я готовий працювати з усіма патріотичними силами в парламенті України і з іншими політичними силами в суспільстві, для того щоб Україна з найменшими втратами перенесла поточну світову економічну кризу і впоралася з усіма викликами", - додав Саакашвілі.

У "Слузі народу" підтвердили пропозицію

Про те, що питання віце-прем'єрства Саакашвілі може бути розглянуто на позачерговому засіданні Верховної Ради у п'ятницю, повідомила заступниця голови фракції пропрезидентської партії "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

"Так, справді, кандидатура Саакашвілі на посаду віце-прем'єр-міністра з питань реформ розглядається", - зазначила вона, додавши, що кандидатуру експрезидента Грузії підтримує і Володимир Зеленський.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ