Підтримати нас

Рибпатрульні Хесонщини викрили шість грубих правопорушень

Автор статті
16 січня 2020 13:02
696
Поширити:

Вчора, 15 січня, 2019 року під час рейду Херсонським рибоохоронним патрулем викрито грубе порушення правил рибальства.

Інцидент стався на березі р. Кошова, біля с. Дніпровське Білозерського району Херсонської області. Затриманий місцевий мешканець, який ловив рибу мисиновою сіткою «косинка» з свинцевим грузилом за допомогою спінінга. У такий спосіб він добув 12 екз. тарані (молодь) загальною вагою 2 кг. Збитки, завдані водним біоресурсам, становлять 1 020 грн.

Про це повідомляє Херсонський Рибоохоронний Патруль.

Цього ж дня, в акваторії Каховського водосховища, поблизу с. Новоолександрівка Нововоронцовського району Херсонської області викрито порушника. Громадянин здійснював вилов водних біоресурсів вбрід за допомогою однієї мисинової сітки. В результаті незаконних дій порушник впіймав 31 екз. сріблястого карася. Загальна вага незаконно добутої риби 9 кг. Збитки, завдані рибному господарству України, становлять 527 грн.

Згодом в акваторії Каховського водосховища, в районі м. Каховка рейдова група зафіксувала аналогічне порушення. У громадянина вилучено мисинову сітку та 2 екз. товстолоба. Завдано збитків у розмірі 510 грн.
На осіб, які вчинили правопорушення, складено протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Заборонені знаряддя лову та незаконно добуті водні біоресурси вилучено до рішення суду.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ