Підтримати нас

Російські військові бояться створювати великі склади на окупованих територіях Херсонщини

Vgoru
Автор статті
03 серпня 2022 12:08
1,460
Поширити:

Накопичуючи велику кількість живої сили та техніки на правому березі Дніпра, окупанти намагаються розпорошити боєприпаси та паливно-мастильні матеріали (ПММ) по маленьким складам.

Наразі немає жодного великого складу, який би забезпечував передові підрозділи боєприпасами та ПММ на відстані менше як 10-15 км. Більшість із них розміщена на лівому березі Херсонщини, або на правому, втиснувшись в берег Дніпра. Деякі взагалі мають віддалення від передових позицій до 30 км. На півночі та північному сході таких складів можна перерахувати на двох пальцях однієї руки, пише Управління стратегічних комунікацій ЗСУ на своєму телеграм-каналі.

Тож постає закономірне питання – як формуючи ударне угруповування на Миколаївському та Криворізькому напрямках командування рф збирається його забезпечувати: 

“Навіть з тією наявною кількістю складів, які зараз розміщені на правому березі та поки що не відчували запаху бавовни, можна говорити про те, що їхня кількість недостатня для забезпечення такої групи військ. Після того як почнуть лунати бавовни й на них, надія буде лише на ресурс на лівому березі” – зазначають у повідомленні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ